Bonc line

Over Bonc

"Wij willen ondernemers helpen hun online zichtbaarheid te vergroten op een eenvoudige manier".

Wij zijn een Nederlandse startup die speciaal voor zzp’ers en ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf de eerste Nederlandstalige ‘digitale’ online marketing assistent heeft ontwikkeld. Een platform dat makkelijk is in gebruik en waarmee je met een minimale inspanning je bedrijf, product of dienst kunt promoten.

Bonc is geboren vanuit het idee om ondernemers te helpen met hun online zichtbaarheid. Social media is bij uitstek geschikt om klanten te bereiken, maar voor veel ondernemers is het effectief inzetten van social media niet eenvoudig. Daarom is Bonc opgericht. Wij willen ondernemers helpen hun online zichtbaarheid te vergroten op een laagdrempelige manier.

Bonc staat voor eenvoudige oplossingen die tijd besparen en een professionele uitstraling creëren van de berichten die ondernemers plaatsen. Als ondernemer werk je hard en lever je mooie producten of diensten aan je klanten. Daar ben je trots op en dat mogen je (toekomstige) klanten zien.

Samen met Bonc wordt het berichten plaatsen op social media en het online campagne voeren appeltje-eitje. Geen ingewikkelde marketingtermen in het Engels, maar alles ‘gewoon’ in het Nederlands. Wij willen ondernemers helpen en bieden daarom een gratis pakket aan waar je als ondernemer echt iets aan hebt.
Hoe werkt Bonc?

Bonc is een digitale assistent in de vorm van een webapplicatie. Bonc is geschikt voor mobiel, tablet, laptop en desktop. Je hoeft Bonc dus niet te downloaden en nooit te upgraden!

Wie zit er achter Bonc?

Bonc is het resultaat van een bundeling van vier bedrijven die gespecialiseerd zijn in online marketing, branding en softwareontwikkeling. Bonc biedt op deze manier kennis en ervaring uit verschillende disciplines met als doel ondernemers de best mogelijke service te bieden tegen de laagst mogelijke prijs.

Alex Wanders
Community Manager
LinkedIn

Axendo
beeldvoerders
csnet
dutchy design

Meer informatie over wat Bonc kan doen voor jou?

Wat vinden klanten van Bonc?

Corstiaan Pelt

Pelt Pixels

Dankzij Bonc kan ik gefocust en eenvoudig mijn bedrijf op social media promoten. Bovendien zorgen de templates ervoor dat mijn posts er superstrak uitzien. En dat in een paar minuten tijd.

Jeanne van Norden

Clips and Paper

Bonc zorgt ervoor dat ik op mijn eigen tijd mijn berichten op alle kanalen tegelijk kan posten. Ik kan het direct posten of op een later moment, zo kan ik niet meer vergeten een bericht te versturen. Superhandig, overzichtelijk en tijdbesparend!

Frans van Erkel

Van Erkel Presentatie & Communicatie

Bonc biedt mij de mogelijkheid om mijn berichten makkelijk in een keer te plaatsten op zowel Twitter, LinkedIn en Facebook.

Geen idee waar je moet beginnen?

Als ondernemer ben je geen online marketingexpert, logisch. Uit onderzoek van de KvK en de Universiteit van Utrecht (klik hier om dat onderzoek te downloaden) blijkt dat gebrek aan tijd voor online marketing één van de belangrijkste belemmeringen is bij ondernemers om online aanwezig te zijn.

Geen budget voor een marketing team?

Als ondernemer maak je de hele dag door keuzes. Misschien wil of kan je geen groot marketing team opzetten, maar wil je wel inzetten op online marketing. Met Bonc is dat nu mogelijk. Voor een vast maandbedrag krijg jij een online assistent, die je helpt bij het online promoten van jouw bedrijf!

Druk, druk, druk? We kennen het allemaal.

Altijd online zijn als jouw doelgroep ook online is? Je moet er niet aan denken! Het moet vooral snel en makkelijk gaan en op jouw moment. Uit onderzoek is gebleken dat tijd investeren in online marketing de grootste belemmering voor ondernemers is. Laat Bonc daar nu net allerlei oplossingen voor hebben bedacht!

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.