Bonc line

Over Bonc

"Wij willen ondernemers helpen hun online zichtbaarheid te vergroten op een eenvoudige manier".

Wij zijn een Nederlandse startup die speciaal voor zzp’ers en ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf de eerste Nederlandstalige ‘digitale’ online marketing assistent heeft ontwikkeld. Een platform dat makkelijk is in gebruik en waarmee je met een minimale inspanning je bedrijf, product of dienst kunt promoten.

Bonc is geboren vanuit het idee om ondernemers te helpen met hun online zichtbaarheid. Social media is bij uitstek geschikt om klanten te bereiken, maar voor veel ondernemers is het effectief inzetten van social media niet eenvoudig. Daarom is Bonc opgericht. Wij willen ondernemers helpen hun online zichtbaarheid te vergroten op een laagdrempelige manier.

Bonc staat voor eenvoudige oplossingen die tijd besparen en een professionele uitstraling creëren van de berichten die ondernemers plaatsen. Als ondernemer werk je hard en lever je mooie producten of diensten aan je klanten. Daar ben je trots op en dat mogen je (toekomstige) klanten zien.

Samen met Bonc wordt het berichten plaatsen op social media en het online campagne voeren appeltje-eitje. Geen ingewikkelde marketingtermen in het Engels, maar alles ‘gewoon’ in het Nederlands. Wij willen ondernemers helpen en bieden daarom een gratis pakket aan waar je als ondernemer echt iets aan hebt.
Hoe werkt Bonc?

Bonc is een digitale assistent in de vorm van een webapplicatie. Bonc is geschikt voor mobiel, tablet, laptop en desktop. Je hoeft Bonc dus niet te downloaden en nooit te upgraden!

Wie zit er achter Bonc?

Bonc is het resultaat van een bundeling van vier bedrijven die gespecialiseerd zijn in online marketing, branding en softwareontwikkeling. Bonc biedt op deze manier kennis en ervaring uit verschillende disciplines met als doel ondernemers de best mogelijke service te bieden tegen de laagst mogelijke prijs.

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.