Bonc line

Geboorte Bonc

Geboorte

De wereld is in sneltreinvaart gedigitaliseerd. Als je niet met 'clouds' bent opgegroeid, is het rennen en vliegen om bij te blijven. En dat is precies waar jij als ondernemer weinig tijd voor hebt. Bonc is geboren vanuit het idee om jou als ondernemer te helpen op het gebied van online marketing, om jouw onderneming op de kaart te zetten en resultaatgericht online campagne te voeren op een super simpele manier. Jij als ondernemer met jouw onderneming mag gezien worden! Je werkt hard, je bent iets moois aan het doen en iedereen mag dat zien. Wees er trots op! Samen met Bonc wordt het berichten plaatsen op social media en het online campagne voeren appeltje-eitje en nog leuk ook! Geen drempels meer, maar de daad bij het woord voegen. Dat is Bonc.

Geen kennis

Als ondernemer ben je geen online marketingexpert, logisch. Uit onderzoek van de KvK in samenwerking met de Universiteit van Utrecht (klik hier om dat onderzoek te downloaden) blijkt dat gebrek aan kennis over online marketing één van de belangrijkste belemmeringen is bij een ondernemer om online succesvol te zijn. Goed nieuws, Bonc helpt je om op eenvoudige wijze online zichtbaar te blijven.

Geen budget

Als ondernemer wil je graag controle op je budget houden. Geen rekeningen achteraf of meeruren gefactureerd krijgen. Logisch, vindt Bonc. Met Bonc kun jij deze touwtjes zelf in handen hebben. Geen onverwachte aap uit de mouw, geen addertjes-onder-het-gras-verrassingen of een kip-en-het-eiverhalen bij Bonc.

Geen Tijd

Altijd online zijn als jouw doelgroep ook online is? Je moet er niet aan denken! Het moet vooral snel en makkelijk gaan en op jouw moment. Uit onderzoek is gebleken dat tijd investeren in online marketing de grootste belemmering voor ondernemers is. Laat Bonc daar nu net allerlei oplossingen voor hebben bedacht!


Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.