Bonc line

Berichten ontwerpen

Met Bonc is het mogelijk om jouw eigen bedrijfslogo, kleuren en lettertypen toe te voegen aan de fotos bij je berichten. Daarnaast kun je dankzij de samenwerking met Canva kiezen uit duizenden templates die speciaal zijn ontworpen voor verschillende branches om jouw bericht professioneel op te maken. Hierdoor zijn de ontwerp mogelijkheden eindeloos en zorg jij dat je opvalt met jouw bedrijf. Ook kun je gratis gebruik maken van meer dan 300.000 professionele fotos om bij je teksten te plaatsen. Door het toevoegen van jouw bedrijfslogo, kleuren en lettertype vergroot je de herkenbaarheid van jouw bedrijf op social media.

- Templates
- Logo toevoegen
- Kleuren
- Foto bibliotheek
- Quote of teksten
- Stickers

Berichten beheren

Wil je niet iedere dag een bericht bedenken, schrijven en plaatsen? Plan jij liever vooruit? Laat Bonc je assisteren met deze handige tools en zet jouw social media berichten voor bijvoorbeeld een maand klaar. Of maak in 5 minuten een gratis social media campagne waarbij je Bonc 6, 11 of 16 keer per week voor jou berichten laat plaatsen op de beste dagen en tijden die in jouw geval van toepassing zijn.

- Direct op meerdere kanalen tegelijk posten
- Inplannen per kanaal apart
- Herhaald posten
- Concepten opslaan
- Gratis social media campagne maken

Altijd binnen handbereik

Bonc is zowel op je laptop als op je mobiel of tablet te gebruiken. Hierdoor kan jij, waar en wanneer je wil, altijd jouw online marketing beheren. Door het platform kan je makkelijk schakelen tussen de twee apparaten en de draad oppakken van waar je gebleven was. Om Bonc op mobiel nog makkelijker te gebruiken, kan je een snelkoppeling toevoegen op je bureaublad (Android of iOs).(Android of iOs). Hierdoor heb je Bonc altijd bij de hand

Start nu gratis jouw online campagne

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.