Bonc line

Oplossingen

Alle online marketing activiteiten op één platform en makkelijk te gebruiken.

Berichten ontwerpen
Berichten inplannen
Altijd binnen handbereik
Online marketing inspiratie
Meetbare resultaten

Bespaar tijd met het beheren van je social media kanalen

Berichten ontwerpen

Maak jouw social media berichten uniek door ze te ontwerpen met Bonc. Met Bonc is het mogelijk om jouw eigen bedrijfslogo, kleuren en lettertypen toe te voegen aan je berichten. Daarnaast bevat Bonc verschillende templates die speciaal zijn ontworpen voor verschillende branches. Hierdoor zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos en zorg jij dat je opvalt met jouw bedrijf. Door het toevoegen van jouw bedrijfslogo, kleuren en lettertype vergroot je de herkenbaarheid van jouw bedrijf op social media. Een afbeelding voeg je eenvoudig toe door een foto te maken of te uploaden uit je eigen bestanden. Heb jij geen leuke afbeelding? Geen zorgen! Bonc biedt een bibliotheek vol afbeeldingen aan, geschikt voor iedere onderneming. Voeg een tekst toen en je bericht staat klaar om te posten!

Template
Bedrijfslogo
Bedrijfskleuren
Lettertype

Berichten beheren

Wil je niet iedere dag een bericht bedenken, schrijven en plaatsen? Plan jij liever vooruit? Laat Bonc je assisteren met deze handige tools en zet jouw social media berichten voor een maand klaar.

Vertraagd posten
Wil je snel nog even iets wijzigen voordat je bericht wordt geplaatst? Dat kan! Bonc kan je berichten tot 60 minuten vertraagd plaatsen.

Concepten opslaan
Sla je berichten op als concept om ze later op een geschikte tijd af te maken en te plaatsen.

Herhaald posten
Laat je bericht automatisch opnieuw plaatsen voor een nog groter bereik.

Berichten delegeren
Zelf geen inspiratie? Laat je bericht door iemand anders afmaken.

Berichten inplannen
Plan je berichten wanneer jij het wil. Bonc zorgt dat ze worden geplaatst.

Altijd binnen handbereik

Bonc is zowel op je laptop als op je mobiel of tablet te gebruiken. Hierdoor kan jij, waar en wanneer je wil, altijd jouw online marketing beheren. Door het platform kan je makkelijk schakelen tussen de twee apparaten en de draad oppakken van waar je gebleven was. Om Bonc op mobiel nog makkelijker te gebruiken, kan je een snelkoppeling toevoegen op je bureaublad (Android of iOs).(Android of iOs). Hierdoor heb je Bonc altijd bij de hand

Online marketing inspiratie

Ben je niet zo’n held op het gebied van online marketing en kan je wel wat hulp gebruiken? Door middel van een chatfunctie adviseert Bonc jou over alle mogelijkheden van online marketing en hoe je Bonc daarvoor kan inzetten. Bonc geeft jou tips en tricks waarmee jij succesvoller kan ondernemen met online marketing. Bonc kan je ook helpen met het opzetten van online marketing campagnes. Met de keuze uit verschillende thema’s zet je met Bonc stap voor stap jouw eigen campagne op.

Tips and tricks
Campagnes voeren
Digitale assistent

Meetbare resultaten

Meten is weten! Als ondernemer wil je graag resultaat zien. Bonc presenteert een duidelijk overzicht van de resultaten van jouw social media berichten. Hiermee kan je jouw ontwikkelingen goed in de gaten houden.

Likes
Bereik
Reacties
Gedeeld

Meer informatie over wat Bonc kan doen voor jou?

Bonc maakt online marketing super simpel

Bonc is een alles-in-één online marketing platform speciaal voor ondernemers. Als online assistent maakt Bonc ondernemers wegwijs in de wereld van online marketing. Bonc gaat samen met jou de online marketing van jouw bedrijf een boost geven. Bonc neemt je zorgen weg op gebied van online marketing door stap voor stap jouw onderneming online zichtbaarder te maken. Of je als ondernemer veel thuis, op kantoor of onderweg werkt, of het nu dag of nacht is, Bonc is altijd beschikbaar.

"Dankzij Bonc kan ik gefocust en eenvoudig mijn bedrijf op social media promoten. Bovendien zorgen de templates ervoor dat mijn posts er superstrak uitzien. En dat in een paar minuten tijd."

Corstiaan Pelt | Pelt Pixels

"Bonc zorgt ervoor dat ik op mijn eigen tijd mijn berichten op alle kanalen tegelijk kan posten. Ik kan het direct posten of op een later moment, zo kan ik niet meer vergeten een bericht te versturen. Superhandig, overzichtelijk en tijdbesparend!"

Jeanne van Norden | Clips and Paper

"Bonc biedt mij de mogelijkheid om mijn berichten makkelijk in een keer te plaatsten op zowel Twitter, LinkedIn en Facebook."

Frans van Erkel | Van Erkel Presentatie & Communicatie

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.