Bonc line

Vraag en antwoord

Heb jij een vraag over Bonc? Wij hebben de meeste gestelde vragen op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar: info@bonconline.com

Wat is Bonc?

Een virtuele assistent die de ondernemer wegwijs maakt op het gebied van onlinemarketing. Doordat Bonc laagdrempelig is, de beginselen van online marketing uitlegt en gelijk op actie gericht is, werkt deze assistent doeltreffend. Bonc is geen complex softwareprogramma, maar een simpele stap-voor-stap online assistent, die heel snel en efficiënt werkt. Bonc heeft als doel om ondernemers te helpen op eenvoudige, goedkope wijze effectief marketing te bedrijven.

Hoe kan ik Bonc installeren?

Als je hier klikt kun je gelijk inloggen of je aanmelden als nieuwe gebruiker. Je hoeft Bonc niet te downloaden omdat Bonc via een zogenoemde ‘web-app’ werkt! Je kan eenvoudig een snelkoppeling van de website maken en die op je bureaublad plaatsten. Dat scheelt weer tijd als je de volgende keer snel aan de slag met Bonc wilt gaan. Je hoeft dan alleen op de snelkoppeling te klikken om te beginnen.

Hoe werkt de betaling?

Bonc factureert per maand. Je betaalt per maand vooruit met creditcard of automatische incasso. Dit kan per land verschillen. Uiteraard geef je eerst zelf toestemming voordat het geld geïncasseerd wordt. Bonc is maandelijks opzegbaar. Wanneer je jouw abonnement wil annuleren of je hebt een andere administratieve vraag, stuur dan een e-mail naar admin@bonconline.com.

Hoe maak ik een zakelijk Facebook account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maak ik een zakelijk Instagram account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maakt ik een zakelijk LinkedIn account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maak ik een zakelijk Twitter account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maak ik een snelkoppeling van de webapp?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken voor Android of iOs
.

Hoe kan ik een foto of video plaatsen?

Als je bent ingelogd bij Bonc, kun je in het menu kiezen op welk social media kanaal je bericht moet worden geplaatst. Vervolgens kun je jouw eigen afbeeldingen en video’s plaatsen. Je kan er ook voor kiezen om een foto of video te maken met jouw telefooncamera en deze toe te voegen aan je bericht. Mocht je niet beschikken over een mooie foto, video of afbeelding dan kun je als betaalde Bonc gebruiker ook kiezen uit de duizenden rechtenvrije foto's uit de Bonc bibliotheek.

Kan ik de taal wijzigen van Bonc?

Op dit moment is Bonc beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Je kunt bij instellingen jouw voorkeurstaal wijzigen.


Kan Bonc push notificaties versturen?

Bonc kan nog geen push notificaties sturen naar jouw apparaat. Binnenkort is dit wel mogelijk. We houden je op de hoogte! .Eén Bonc account op meerdere apparaten, kan dat?

Je kunt als Bonc gebruiker inloggen vanaf elk apparaat dat je hiervoor wilt gebruiken. Het is immers een online platform dat je vanaf elke computer of telefoon kunt benaderen, zolang je maar de inloggegevens bij de hand hebt!

De app werkt niet, wat nu?

Log eerst een keer uit en probeer opnieuw in te loggen. Werkt dat niet, stuur dan een e-mail naar Bonc: info@bonconline.com. Als je in de e-mail je bedrijfsnaam vermeldt die je in de Boncapp gebruikt dan zorgt Bonc voor een snelle reactie, zodat je snel aan de slag kunt.

Is het veilig?

Het werken met Bonc is absoluut veilig. De gegevens die je deelt met Bonc worden verzonden naar servers van het bedrijf 'CSNet' uit Waddinxveen. Zij zorgen voor een veilige data-opslag van jouw informatie. CSNet is een betrouwbare partner van Bonc. Het bedrijf beveiligd namelijk naast jouw gegevens ook de hypotheekgegevens van alle banken. Bonc is dan ook erg blij dat er afspraken zijn gemaakt om jouw gegevens bij deze veilige partij te kunnen opslaan.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Wij hanteren algemene voorwaarden en privacy voorwaarden die gebruikelijk zijn voor e-commerce diensten. Je kunt hierover alles lezen door onderaan de website te klikken op privacy center of Algemene voorwaarden.

Wat doen jullie met mijn privacygegevens?

Wij vinden jouw privacy uitermate belangrijk. Daarom hebben wij daar veel aandacht aan besteed. Je kunt hierover meer lezen door op “privacy center” te klikken.

Wat is de minimumleeftijd voor het gebruik van Bonc?

Het bedrijf dat een contract aan gaat met Bonc (bij de betaalde versies) bepaalt wie er namens hun bedrijf met Bonc mogen werken. Uiteraard moet degene die het betaalde abonnement aangaat conform de wetgeving in Nederland meerderjarig zijn. Vervolgens bepaalt het bedrijf uiteraard zelf wie er met Bonc mogen werken.

Hoe kan ik switchen van abonnement?

Dat is supersimpel, net als het gebruik van Bonc. Je gaat naar het menu in Bonc en klikt op 'mijn account'. Daar kun je met één klik op de knop wisselen van type abonnement. Als je voor een uitgebreider abonnement kiest gaat dit direct na het aanmelden in. Kies je voor een eenvoudiger abonnement dan houd je de rechten in de lopende periode voor het uitgebreidere abonnement (daar heb je immers voor betaald) en worden je rechten pas bij de volgende betaaltermijn aangepast.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Wij zeggen; vrijheid blijheid. Je kunt jouw abonnement op ieder moment opzeggen. Je betaalt altijd voorafgaand, dus als jij opzegt stopt jouw abonnement na afloop van de ooit door jou gekozen lopende termijn. Opzeggen is net zo eenvoudig als aanmelden. Je gaat naar je instellingen en kiest bij abonnement voor de optie stopzetten. 


Ik heb een idee, waar kan ik mijn idee naartoe sturen?

Bonc is heel blij met nieuwe ideën. We zijn momenteel volop aan het ontwikkelen om met de dag slimmer te worden. Wil jij hieraan bijdragen, deel jouw idee dan met ons en wie weet zie jij jouw idee wel terug bij Bonc! Mail jouw idee naar: info@bonconline.com

Nog niet zeker welk abonnement het best bij jou past?

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.