Bonc line

Vraag en antwoord

Heb jij een vraag over Bonc? Wij hebben de meeste gestelde vragen op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar: info@bonconline.com

Wat is Bonc?

Een virtuele assistent die de ondernemer wegwijs maakt op het gebied van onlinemarketing. Doordat Bonc eenvoudig in gebruik is en geen complex softwareprogramma, kan iedereen snel en efficiënt social media berichten plaatsen. Bonc heeft als doel om ondernemers te helpen op eenvoudige, goedkope wijze effectieve marketing te bedrijven. Je kunt met bonc je bericht in één handeling op meerdere kanalen tegelijk plaatsen. Verder kun je door een samenwerking met Canva binnen Bonc professionele ontwerpen maken en die direct na het maken posten via Bonc. Ook kun je berichten inplannen voor later of als concept opslaan om later af te maken. Tot slot kun je een gratis campagne aanmaken met de campagne tool van Bonc. (beschikbaar van af het starters abonnement).

Hoe kan ik Bonc installeren?

Als je hier klikt kun je gelijk inloggen of je aanmelden als nieuwe gebruiker. Je hoeft Bonc niet te downloaden, omdat Bonc via een zogenoemde ‘webapp’ werkt! Je kan eenvoudig een snelkoppeling van de website maken en die op je bureaublad plaatsten. Dat scheelt weer tijd als je de volgende keer snel aan de slag wilt gaan. Je hoeft dan alleen op de snelkoppeling te klikken om te beginnen. Voor android telefoons kun je ook de app via google play downloaden. Voor Iphone is die optie er helaas nog niet.

Hoe werkt de betaling?

Bonc factureert per maand. Je betaalt per maand vooruit met creditcard of automatische incasso. Dit kan per land verschillen. Uiteraard geef je eerst zelf toestemming voordat het geld geïncasseerd wordt. Bonc is maandelijks opzegbaar. Wanneer je jouw abonnement wil annuleren of je hebt een andere administratieve vraag, stuur dan een e-mail naar admin@bonconline.com. Je kunt ook naar de instellingenpagina gaan en daar bij betaalgegevens je betaalde abonnement wijzigen naar "free". Dan kun je nog steeds beperkt met Bonc werken, maar je krijgt geen facturen meer.

Hoe maak ik een zakelijk Facebook account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maak ik een zakelijk Instagram account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maakt ik een zakelijk LinkedIn account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maak ik een zakelijk Twitter account aan?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.

Hoe maak ik een snelkoppeling van de webapp?

Wij hebben een video gemaakt waarin we dit stap voor stap uitleggen. Klik hier om de video te bekijken voor Android of iOs
.

Hoe kan ik een foto of video plaatsen?

Als je bent ingelogd bij Bonc, kun je in het menu kiezen op welk social media kanaal je bericht moet worden geplaatst. Vervolgens kun je jouw eigen afbeeldingen en video’s plaatsen. Je kan er ook voor kiezen om een foto of video te maken met jouw telefooncamera en deze toe te voegen aan je bericht. Mocht je niet beschikken over een mooie foto, video of afbeelding dan kun je als Bonc gebruiker ook kiezen uit de 300.000 rechtenvrije foto's uit de Bonc/Canva bibliotheek. Let er wel op dat Linkendin alleen video's toestaat die kleiner zijn dan 5 MB. Als je een grotere video hebt is het dus verstandig om deze eerst te verkleinen. Dat kan bijvoorbeeld via de volgende gratis website: https://www.mp4compress.com/

Kan ik de taal wijzigen van Bonc?

Op dit moment is Bonc beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Je kunt in de menubalk of bij instellingen jouw voorkeurstaal wijzigen.


Kan Bonc pushnotificaties versturen?

Bonc kan nog geen pushnotificaties sturen naar jouw apparaat. Binnenkort is dit wel mogelijk. Wel sturen wij je notificaties op je mobiel als je een Instagram post voor de toekomst hebt ingepland. .Eén Bonc account op meerdere apparaten, kan dat?

Je kunt als Bonc gebruiker inloggen vanaf elk apparaat dat je hiervoor wilt gebruiken. Het is immers een online platform dat je vanaf elke computer of telefoon kunt benaderen, zolang je maar de inloggegevens bij de hand hebt!

De app werkt niet, wat nu?

Log eerst een keer uit en probeer opnieuw in te loggen. Als je een storingspagina ziet en dus niet de pagina waarop je normaal uitlogt, typ dan het volgende in: https://boncapp.com/logout Werkt dat ook niet, stuur dan een e-mail naar Bonc: info@bonconline.com. Vermeldt in de e-mail de bedrijfsnaam die je in de Bonc-app gebruikt. Op deze manier kunnen we sneller reageren, zodat jij aan de slag kunt

Is het veilig?

Het werken met Bonc is absoluut veilig. De gegevens die je deelt met Bonc worden verzonden naar servers van het bedrijf 'CS Net' uit Waddinxveen. Zij zorgen voor een veilige dataopslag van jouw informatie. CS Net is een betrouwbare partner van Bonc. Het bedrijf beveiligt namelijk naast jouw gegevens ook de hypotheekgegevens van alle banken. Bonc is dan ook erg blij dat er afspraken zijn gemaakt om jouw gegevens bij deze veilige partij te kunnen opslaan.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Wij hanteren algemene voorwaarden en privacy voorwaarden die gebruikelijk zijn voor e-commerce diensten. Je kunt hierover alles lezen door onderaan de website te klikken op privacy policy of Algemene Voorwaarden.

Wat doen jullie met mijn privacygegevens?

Wij vinden jouw privacy uitermate belangrijk. Daarom hebben wij daar veel aandacht aan besteed. Je kunt hierover meer lezen door op “privacy policy” te klikken.

Wat is de minimumleeftijd voor het gebruik van Bonc?

Het bedrijf dat een contract aan gaat met Bonc (bij de betaalde versies) bepaalt wie er namens hun bedrijf met Bonc mogen werken. Uiteraard moet degene die het betaalde abonnement aangaat conform de wetgeving in Nederland meerderjarig zijn. Vervolgens bepaalt het bedrijf uiteraard zelf wie er met Bonc mogen werken.

Hoe kan ik mijn abonnement veranderen?

Dat is supersimpel, net als het gebruik van Bonc. Je gaat naar het settings menu in Bonc en klikt op 'mijn account'. Daar kun je met één klik op de knop wisselen van type abonnement. Als je voor een uitgebreider abonnement kiest, gaat dit direct na het aanmelden in. Kies je voor een eenvoudiger abonnement, dan behoud je de rechten in de lopende periode voor het uitgebreidere abonnement en worden je rechten bij de volgende betaaltermijn aangepast. Wil je niet meer betalen voor Bonc, selecteer dan Free en wij sturen je geen facturen meer.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Wij zeggen: vrijheid blijheid. Je kunt jouw abonnement op ieder moment opzeggen. Je betaalt altijd voorafgaand, dus als je opzegt, stopt jouw abonnement na afloop van de door jou gekozen lopende termijn. Opzeggen is net zo eenvoudig als aanmelden. Je gaat naar je instellingen en kiest bij 'mijn account'voor de optie 'Free'. Wij sturen je dan geen facturen meer. 


Ik heb een idee. Waar kan ik mijn idee naartoe sturen?

Tips en ideeën maken ons heel blij! We zijn het Bonc-programma volop aan het ontwikkelen, om het zo nóg beter te maken. Heb jij een goed idee voor ons programma? Laat het ons dan weten via info@bonconline.com. We danken je van harte.

Start nu gratis jouw online campagne

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.