Bonc line

Het internet is geen visitekaartje!

Soms hoor je het nog wel eens ondernemers zeggen. Mijn website of Facebook pagina, dat is mijn visitekaartje. Daar bedoelen ondernemers dan mee, dat via die kanalen mensen kunnen kennismaken met hun bedrijf. En hoewel deze middelen een goede eerste indruk kunnen geven van jouw bedrijf, is de term ‘visitekaartje’ in 2019 wel een term die niet meer de punten op de “i” zet.

Of je het nu leuk vindt of niet, online zakendoen is meer dan handig en bovendien zeer efficiënt voor ondernemers. Het online shoppen is al een van de belangrijkste punten waarop mensen zakendoen en hét middel waar consumenten en ondernemers hun producten en diensten kopen. Des te meer belangrijk is het voor jou als ondernemer om je te verdiepen in de (on)mogelijkheden van online marketing en je vindbaarheid, zodat jouw onderneming zichtbaar op de kaart wordt gezet.

Hoe zorg je ervoor dat je als ondernemer opvalt tussen al die andere ondernemingen? Voor veel ondernemers is dat een grote uitdaging. Vaak worstelen ondernemers om de online marketing geïmplementeerd te krijgen binnen hun organisatie. Maar hoe doe je dit als ondernemer in de online marketing als je geen tijd hebt?

Geen tijd
Er zijn ondernemers die zich best zouden willen verdiepen in het online deel van de markt, misschien herken je dit gevoel. Vanwege de drukte door de dagelijkse bezigheden heb je er gewoon geen tijd voor. En ook al heb je nu nog werk genoeg, als ondernemer voel je wel aan dat je iets moet doen met online marketing, omdat over een paar jaar het gat tussen wat je nu doet en wat online gebeurt alleen maar groter is geworden. Maar hoe kun je toch met beperkte en beschikbare tijd meedoen?

Voor dit probleem biedt Bonc oplossingen. Met Bonc steek je één keer tijd in het instellen van je social media kanalen, maar daarna werpt het gelijk z’n vruchten af! Op een supersimpele manier ben je in een fractie van een seconden klaar met het maken en plaatsen van een bericht. Daar waar andere ondernemers zonder Bonc soms uren druk mee kunnen zijn! Je schrijft één keer een tekst, waarbij je ook nog eens schrijfstijl adviezen krijgt van Bonc om je bericht krachtiger te maken. Vervolgens plaatst Bonc je bericht op de verschillende kanalen die jij uitkiest! Je kunt aan de tekst beginnen en deze tussendoor opslaan zodat je niet steeds opnieuw hoeft te beginnen als de telefoon gaat of er een klant binnenkomt. Superhandig toch en helemaal ingericht voor de drukke ondernemer!

Geen geld
Er zijn ondernemers die ook hun social media berichten professioneel eruit willen laten zien. Mooi met je logo erbij en fraai vormgegeven en natuurlijk geheel terecht! Als je dit door een externe partij moet laten maken, kost dit naast een hoop geld ook een hoop tijd, want naast het aanleveren van de informatie ben je afhankelijk wanneer er tijd voor je is ingepland. Misschien heb je een handig neefje of nichtje, buurman of buurvrouw of een andere kennis die wat voor je kan maken, maar die wil je niet steeds lastigvallen. Daarbij wil je onafhankelijk zijn en wil je zelf bepalen wanneer iets online zichtbaar moet worden.

Ook hier heeft Bonc iets voor bedacht. Er zijn een aantal marketeers en vormgevers aan de slag gegaan en die hebben verschillende templates ontwikkeld. Daarin kun je jouw foto plaatsen met een logo in jouw huisstijlkleuren, zodat je zelf een super professioneel bericht kunt opmaken. Hiervoor hoef je maar eenmalig je logo en favoriete kleuren in te stellen en Bonc onthoudt deze instellingen zodat je de volgende keer nog sneller je bericht kunt opmaken. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welke templates je voor jouw bericht het mooiste vindt.

Natuurlijk zullen er mensen zijn die zeggen dat je dan nog steeds ideeën moet hebben om dingen te plaatsen, inspiratie moet hebben voor het bedenken van een leuk bericht, maar ook daarbij helpt Bonc haar gebruikers. Via de Bonc tool krijg je tips en suggesties om jou op ideeën te brengen. De eerste stap is door online actiever te worden en dan volgt de rest! Als je dat met Bonc doet is het mooie dat je na een paar maanden gaat merken dat je spelenderwijs veel actiever bent dan ooit tevoren. En met resultaat! Want ook dat houdt Bonc voor je bij. Al je berichten worden op supersimpele wijze voorzien van de informatie die jou helpt om te bepalen welke berichten het beter doen dan anderen.

Bonc heeft een gratis versie die ook gratis blijft. Je hoeft hier dus geen betaalgegevens voor in te vullen. En mocht je wel voor een betaalde versie kiezen dan kan dit al vanaf €16,50excl. btw per maand. Voor die abonnementen geldt; vrijheid blijheid. Opzeggen kun je doen op elk moment. En zelfs dat is supermakkelijk gemaakt door Bonc!

Probeer Bonc nu gratis voor jouw onderneming

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.