Bonc line

De geboorte van Bonc

De online marketingassistent

Online marketing. Leuk, maar hoe dan? Dat de inzet van social media onder ondernemers de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is natuurlijk geen nieuws. En dat online marketing in sneltreinvaart verandert, is ook niet nieuw. Wanneer je googelt op ‘online marketing trends 2019’ lijken er elke dag wel weer nieuwe trends bij te komen. En als het niet je hoogste prioriteit heeft, is het als ondernemer rennen en vliegen om bij te blijven! De stappen die je moet ondernemen om online actief te zijn duizelen je soms. Frequent berichten posten (en natuurlijk zo authentiek mogelijk zijn), winacties organiseren, ‘insta-story’s’ opnemen en misschien ben je al gestart met vloggen? Kortom, je online aanwezigheid en zichtbaarheid goed aanpakken, is een flinke en tijdrovende klus. En dat is precies waar jij als ondernemer weinig tijd voor hebt, want jij wil juist doen waar je goed in bent: ondernemen!

Waarom social media gebruiken?
Veel ondernemers gebruiken sociale media vooral om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van hun bedrijf te vergroten. Ondernemers die met één of meerdere accounts actief zijn op sociale media, beoordelen het gebruik hiervan gemiddeld met het rapportcijfer 5,5. Dit komt vooral door gebrek aan tijd om de online marketing van hun bedrijf gedegen aan te pakken. Ook is het gebrek aan kennis over social media een heikel punt. Want wat vandaag viraal gaat, kan morgen alweer achterhaald zijn.

Omdat online marketing niet meer weg te denken is uit de markt, is het nu juist de hoogste tijd om dit soort vragen niet meer als drempel te beschouwen, maar als uitdaging te zien en dus online marketing te omarmen. Jouw onderneming mag gezien worden! Jouw online aanwezigheid moet echter geen blok aan je been worden en ervoor zorgen dat jij in je schaarse vrije tijd nog zit te ‘zweten’ bij het schrijven van nieuwe berichten of bedenken van effectieve marketingcampagnes. Je wil als ondernemer met een minimale inspanning toch effectief en vooral met een professionele uitstraling online zichtbaar zijn.

En daar is nu een oplossing voor. En die oplossing heet Bonc. Bonc is geboren vanuit het idee om jou als ondernemer te helpen op het gebied van online marketing. Bonc wil je helpen om jouw onderneming op de kaart te zetten en resultaatgericht online campagne te voeren op een supersimpele manier. Door je effectief te laten assisteren op het gebied van online marketing heb jij weer tijd om je op je corebusiness te richten of gewoon even te ontspannen met een biertje in de kroeg, een boek op de bank of een high tea met je vriendinnen!

Bonc gelooft dat social media weer sociaal kan worden. Contact zoeken en maken! Bonc ontzorgt jou op het gebied van online marketing zodat jij tijd overhoudt voor de zaken die jij nog belangrijker vindt dan jouw onderneming. Samen met Bonc wordt het berichten plaatsen op social media en het online campagne voeren appeltje-eitje en nog leuk ook! Geen drempels meer maar de daad bij het woord voegen. Dat is Bonc. Bonc bespaart jou tijd en zorgt voor meetbaar marketing resultaat. En dat alles in je eigen taal en een kostenplaatje om spontaan van in de lach te schieten.

Nieuwsgierig? Bonc staat voor je klaar!

Start nu gratis jouw online campagne

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.