Bonc line

Bonc, de online marketing assistent voor ondernemers

Jij weet heel goed dat online marketing belangrijk is voor je bedrijf. En je ziet ook dat andere bedrijven zich steeds vaker online profileren. Maar om nu zelf ook actief te zijn op social media is toch iets anders. Je wil dat je berichten er mooi en professioneel uitzien, maar je hebt geen geld voor een reclamebureau. Of je wil dat het plaatsen van berichten wat makkelijker zou zijn en dat jouw berichten eenvoudig op al die verschillende kanalen komen te staan op jouw uitgekozen tijd. Dan is Bonc uitermate geschikt voor jou. Hieronder leggen we kort uit waarom:

Berichten plaatsen
Het plaatsen van berichten is met Bonc supersimpel. Je schrijft een tekst, voegt een foto of video toe en je bent in principe klaar. Op het moment dat jij op “plaatsen” klikt, zet Bonc jouw bericht op de online kanalen waar jij ze wil hebben. Bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Facebook (Instagram komt na de zomer ook). Daar hoef jij dan verder niets voor te doen! Bonc geeft je ook nog eens relevante informatie over hoe goed je berichten ontvangen worden.

Vormgeving
Afhankelijk van welk abonnement je kiest, heb je keuze uit verschillende templates. Met deze templates geef je jouw berichten een professionele uitstraling. Hiervoor moet je eenmalig jouw logo en jouw huisstijlkleuren toevoegen en dan kan je voortaan genieten van templates in jouw huisstijl. Dat kost je dan misschien een keer tien minuten, maar daarna zijn voortaan al jouw berichten voorzien van jouw logo en jouw huisstijlkleuren. Per bericht doet Bonc een voorstel voor de opmaak en kun je eenvoudig kiezen voor een ander template wat beter aansluit bij jouw bericht.

Extra aandacht
In het Bonc starterspakket, krijg je ook toegang tot de Bonc fotobibliotheek met duizenden rechtenvrije foto’s, films en quotes (spreuken) die je kunt gebruiken bij je berichten. Dat trekt zeker de aandacht bij je volgers! Maar Bonc doet veel meer. We noemen een aantal voorbeelden waar je Bonc voor kunt gebruiken.
- Je kunt Bonc de opdracht geven om jouw bericht op een later tijdstip af te maken. Stel, je hebt ’s ochtends de tijd om je bericht te maken, maar je wil dat je bericht pas ’s avonds om 18:00 uur op Facebook en LinkedIn komt te staan, dan stel je met de planner in dat Bonc om 18:00 uur het bericht op Facebook en LinkedIn zet en kun jij rond 18:00 uur gewoon met je gezin rondom de tafel zitten of de auto instappen! - Een andere optie is het opmaken van een bericht en opslaan als een concept, zodat je hier later aan verder kunt werken. Als je je bericht op een later tijdstip nog eens bekijkt, geeft dat vaak verfrissende inzichten. - Wil je jouw bericht meerdere keren binnen een bepaalde tijd plaatsen, dan kun je dit met Bonc ook instellen. Bonc plaatst het bericht dan zo vaak als jij het wil.
Een hoop leuke en slimme manieren om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van jouw tijd, maar tegelijkertijd een zo groot mogelijk effect te creëren!

Proberen is supersimpel en kan zelfs gratis! Je krijgt een 14 dagen proefperiode. Daarna krijg je de mogelijkheid om te upgraden of om de altijd gratis variant te gebruiken. Geen probleem! Daar doet Bonc niet moeilijk over. Als je lid bent van Bonc krijg je tips & tricks om beter te scoren online. En last but not least… Bonc is tweetalig. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Handig toch?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij beter online zichtbaar worden met jouw onderneming? Kijk dan eens op www.bonconline.com voor meer informatie. Hier kun je ook altijd de nieuwe mogelijkheden zien, want Bonc is altijd bezig met het bedenken van nieuwe online oplossingen voor haar gebruikers.

Bonc is dé online marketing assistent!

Start nu gratis jouw online campagne

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.