Bonc line

Het Bonc platform

Bonc is geen app, maar een platform

Bij Bonc krijgen we soms de vraag: “Kan ik Bonc downloaden op mijn iPhone, iPad of Android telefoon? Het antwoord is simpel: “nee, Bonc is geen app, maar een platform”. Een platform is niet hetzelfde dan een app. Dat maakt alles uiteraard weer ingewikkelder… ondernemers gewend aan apps en nu komen we weer met iets nieuws.

In de volksmond kan Bonc wel een app genoemd worden, maar voor de IT’ers onder ons is Bonc eigenlijk een web app. Een watte? In een notendop is een web app eigenlijk een mobiele versie van een website. Deze website wordt speciaal vormgegeven voor de grootte van het scherm. Het maakt bij een web app niet uit welk apparaat je gebruikt. Een tablet, mobiele telefoon, laptop of zelfs desktop. Het voordeel van deze oplossing is dat Bonc op elk apparaat hetzelfde werkt. Dus geen aparte handleiding voor werken op de laptop of op je mobiele telefoon. Overal werkt het systeem hetzelfde. Ook hoef je de web app nooit te updaten. Dat regelt Bonc op de achtergrond, waardoor jij altijd de nieuwste functionaliteiten ter beschikking hebt. Wel zo handig, toch?

Bij Bonc willen wij onze gebruikers namelijk vrijheid bieden. Dat betekent vrijheid om te bepalen op welk apparaat jij het liefste werkt. Dat kan betekenen dat jij vaak onderweg bent en op je mobiele telefoon je online marketing wil regelen of je werkt vooral vanachter je bureau op kantoor. Dan is het makkelijk om je laptop of desktop te kunnen gebruiken.

Om Bonc net zo toegankelijk te maken als een traditionele app heeft het de mogelijkheid om een snelkoppeling te maken en die op het hoofdscherm te plaatsen op jouw mobiel. In onze instructievideo hebben we eenvoudig uitgelegd wat je hiervoor moet doen op jouw iPhone of Android telefoon.

Start nu gratis jouw online campagne

Bonc logo Bonc footer

Om u de best mogelijke ervaring te bieden maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie.